Global Game Expo (G2E) Asia, dianggep minangka sing paling lengkap game konferensi ing Asia, wis dijadwal kanggo mbukak lawang sawijining ing 20 Mei ing Venetian Macao, awal telung dina kumpul saka pikiran padhang ing industri gambling kasino di niagara falls. Liwat 95 persen saka paling gedhe Asia casino operator padha ing-tangan ing pungkasan taun kang nuduhake, minangka befitting regional paling gedhé ngalami kasusahan acara kanggo Asian game lan hiburan industri new york. Acara taun iki bakal fitur inang anyar acara lan aktivitas nggambarake tema overarching saka terus inovasi ndhuwur poker apps dhuwit nyata. Salah siji saka highlights saka G2E Asia 2014 bakal tondho iGaming Congress, kabèh-dina program sing bakal alamat topik related kanggo terus wutah saka industri uga nambah wigati saka madegake ngarsane ing Asia pasar game ndhuwur poker earners kabeh wektu. Bigwigs saka Macau casino operator bakal ing saksi, kalebu MGM China Holdings CEO Grant Bowie lan Las Vegas Sands Senior VP Global Game Strategi Grant Chum, sing bakal nuduhake tataran kanggo ngrembug prospèk tuwuhing ing Macau ndhuwur poker app ing india. MGM China co-ketua lan eksekutif direktur Pansy Ho uga bakal dadi ing tangan kanggo ngirim acara kang alamat intine ndhuwur poker tangan supaya.

Heavyweights iki mung sampel cilik saka sing sampeyan bakal weruh ing G2E Asia. CalvinAyre.com wis mlebu munggah minangka partner media kanggo G2E Asia Konferensi.
Kanggo ngerti liyane babagan acara, klik kene apollo slot seluler casino lobi. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.