We are bangga iki pisanan watu." Casino dirancang kanggo katon kaya overturned prau awake bakal duwe teras saka 1.300 m2 lan hedges saka eri tetanduran bakal baris kaca tembok kang bakal nyedhiyani keamanan paukuman kanggo gambling ilegal uk. Bab 100 tamu dirawuhi upacara ing La Ciotat mimpin dening Isidore lan Patrick Partouche, pangadeg lan présidhèn Prancis casino paling gedhé grup, Partouche Group (PARP:FP), ngendi banget pisanan watu kanggo mbukak casino online iki cemented ing panggonan punk rocker slot menang amba. Kira-kira €10m online mbukak konsep bakal duwe game jubin loro lan nang njaba karo 150 mesin slot, nggawe La Ciotat page punk dadi pop poker face. Casino wis dijadwalaké kanggo mbukak ing Maret 2017 punk rock bandar poker turnamen. Sajarah damel kapal kutha ing 30 menit drive saka Marseille geant casino pet diwiwiti loubet. Uga ing saksi ing upacara, padha La Ciotat kang Walikota Patrick Bolongan, sing mbantu ngawasi upacara, bebarengan karo mangsa casino kang direktur Frédéric Blardone, John Carrese, CEO saka La Ciotat lan Partouche CEO, Fabrice Paire geant casino est il ouvert le dimanche.