Canadian gambling lan lotre lunak pangembang Contagious Game wis okayed kanggo nyedhiyani online olahraga totoan lan casino layanan ing UK carane akeh pemain bisa muter texas poker. Glancy heralded "asil dandan sing pinunjul" saka Q2 dening spotlighting desember nutup disualekno perusahaan saka jerman olahraga lan lomba totoan lunak rasukan tiyang istri Digitote, kang Xturf platform B2B klien kalebu Digiget, Pemenang lan Betcenter carane akeh pemain bisa muter poker. 31, 2015. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Contagious Game CEO Peter Glancy ngandika ditambahi lisènsi dituduhake "minangka langkah penting" ing perusahaan bid kanggo diversify sawijining UK profil carane akeh nomer casino roulette. Revenue apik 214% saka Q2 C$678k nalika sawijining pangentukan diatur mundhut ambruk 40% kanggo $272k lan pangentukan mundhut apik bab 10% kanggo $696k apa ana cara kanggo menang ing mesin slot. Glancy ngandika Contagious bakal katon kanggo operate "lengkap pesawat saka gambling online produk, kalebu olahraga virtual, casino lan manggon ing-muter sportsbook ing label putih lan langsung basis." Contagious bubar nyerahke ing sawijining fiskal Q3 kertu laporan panutup ing telung sasi pungkasan Dec. Contagious bisa uga kudu dietung ing malah luwih dandan wis bid sawijining kanggo ndarbeni Liverpool basis blumbang totoan operator Sportech PLC ora musna ora nguntungke pungkasan November apa ana cara kanggo menang ing craps.