Ing waktu pisanan, ing prices omah transaksi real estate ing Macau wungu mung 1,09 persen, paling sluggish wutah tarif ing meh telung taun lan wong-wong prices bener nolak ing waktu-liwat-waktu basis. ana gambling arep ing kene. Juli 5 jaminan sale page cicilan saka apa wis samesthine kanggo bakal multi-part proses, uga dikenal minangka tranches, sing bakal ndeleng China ngedol luwih saka $291 yuta saka utang allah ing sawijining mung wilayah ngendi gambling legal ana slot wektu. Las Vegas Sands, MGM Resorts, Wynn Resorts, Melco Resorts, Galaxy Hiburan, lan SJM Holdings enem duwe lisensi ing Macau ana gambling ing panyiapan iki. Dikarepake kanggo obligasi ana sehat lan kuat minangka jeksa agung bisa ngetokake iki 3.2 kaping oversubscribed, miturut Reuters poker texas terus em italia.
Global financial badan uga nggawe rekomendasi kanggo aid ing Madcau kang nggoleki kanggo ngembake ekonomi sing kurang reliant ing game. Pungkasan taun, revenue game reged (GGR) ing ndhuwur donya gambling hub ana $37.8 milyar, nanging Macau wis looking for cara kanggo bolster sawijining ekonomi bhinéka.