Wong-wong precluded saka nglamar kanggo online poker lisènsi, serikat bill, kalebu: "wong [sing] wis contemptuously mbangkang legislative selidik awak, utawa liyane resmi selidik awak saka negara utawa saka Amerika Serikat utawa manca ukum, nalika awak sing wis melu ing diselidiki kadurjanan hubungane poker, corruption resmi related kanggo poker aktivitas, utawa pidana profiteering kegiatan utawa diatur angkara, kaya sing ditegesake ing Bagean l 86.2 saka Code Penal." Bill dadi ing kanggo njlentrehake posisi tombol sing bisa langsung mengaruhi PokerStars potensial entri menyang Golden State pasar, diwenehi sawijining sadurunge vilified nduweni vs star casino sydney taun anyar eve. Enggo bareng saka likuiditas karo negara liyane, tinulis boten pareng ing sadurunge konsep tagihan, katon ing menu wektu iki, lan ana uga saran sing pemain ing unlicensed camping bisa dadi kadakwa star casino sydney harvest prasmanan.

"Wong [sing] wis didakwo ing pengadilan yurisdhiksi saka kejahatan dumadi saka salah siji gadhah ditampa nang liwat Internet ing nglanggar Amerika Serikat utawa hukum California, utawa gadhah ditulung utawa abetted sing kabeh kegiatan." Wigati panggunaan saka tembung "wong," kang tabet menawa PokerStars, dening divesting dhewe saka pihak sing nduweni sadurunge, marang kang ana pinunjul DOJ indictments, bakal bisa kanggo melu ing California online pasar unscathed star casino sydney cedhak stasiun sepur. Dadi carane nindakake loro anyar tagihan mbandhingaké?Lan liyane kanggo titik, carane ora anyar Jones-Sawyer bill mbandhingaké karo kang sadurunge bill, AB2291, kang foundered ing rocks saka taun pungkasan legislative sesi?Jones-Sawyer ngandika ing mburi 2014 sesi sing anyar, diubah bill bakal dadi prioritas dhuwur kanggo 2015, lan dituduhake sing wektu iki, "ala aktor" basa bakal softened nomer ing roulette tabel nambah munggah kanggo. Ing Sawyer-Jones bill, AB 167, seeks kanggo netepake "sing tepat struktur peraturan ing panggonan sing nyedhiyani aman lan cecek internet poker akses," assemblyman announced wingi nomer nambah munggah ing roulette. Cukup manawa, AB 167 misale jek wis dibusak wong-wong ala aktor pranata, ketoke ngresiki ing cara kanggo PokerStars kanggo ngetik diatur California pasar numeri da puntare alla roulette. Yen basa wis sarujuk marang, ing bill bakal mbutuhake loro-thirds voting kanggo pass.. A anyar California online poker bill, disponsori dening Negara Assemblyman Reggie Jones-Sawyer (D-Los Angeles), saiki ing meja kanggo nglawan bill ngenalaken dening fellow Negara Assemblyman Mike Gatto ing desember biloxi ms casino golf packages.