Microgaming ngembangaken online slot game adhedhasar Jurassic Park film franchise nggawe slot janjian ing google calendar. Panyedhiya wis sarujuk menehi hasil karo Universal Kekancan & Lisènsi, lisènsi divisi saka Universal Studios, kanggo nggawe 243 cara-kanggo-menang game karo limang beda free muter mode nggawe em ngomong poker face.
Slot bakal dipratinjau ing sasi sabanjuré ES nuduhake ing London ahead saka panas release nggawe pesenan poker turnamen sacramento. Film pisanan saka highly populer ing trilogi, Academy Award winning Jurassic Park, iki dirilis ing taun 1993, ahead saka terusan ing taun 1997 lan 2001 nggawe dhuwit gampang gambling online. Microgaming CEO Roger Raatgever ngandika: "Jurassic Park punika film sing kita bisa tarik paralel saka ing syarat-syarat game kita nggawe lan kita yahoo kanggo ngirim paling visionary lan imajinatif game pengalaman kanggo mburi pamuter.".