London basis casino kreator isi Playzido, dina iki mlebu sing menehi hasil karo anjog pangembang game, Wektu Amba Game kanggo lisensi paten sawijining Megaways™ game mekanik apa temenan dening alus 17 ing blackjack. Persetujuan bakal ngidini sembarang game supplier bangunan sing game dhateng Playzido kang akeh-cepet platform kanggo nggunakke sangat sukses Megaways™ mekanik, paling revolusioner inovasi ing slot pembangunan ing taun anyar.

Playzido lan sawijining game suppliers bakal building metu sing godhongé amba portofolio saka Megaways™ irah-irahan, ngetokake saka desember 2020. Stuart bank-Bank, Pangareping Pejabat Eksekutif saka Playzido ngomentari menehi hasil karo Amba Wektu Game, nyatakake: "Megaways™ wis impact gedhe ing slot pasar ing dasawarsa lan kita lagi bungah sing kita saiki bisa nguatake kita game suppliers kanggo bisa kanggo tutul menyang iki apik tenan mekanik." "Iki licence muter sampurna kanggo kita aktif strategi kanggo nyedhiyani kita rego game suppliers karo kabeh pribadi padha perlu kanggo dadi gedhe ing papan apa temenan dening tangan poker. Aku ora bisa ngenteni kanggo ndeleng game miwiti mili liwat ing sasi ahead." Nik Robinson, Pangareping Pejabat Eksekutif saka Big Wektu Game ditambahake: "Megaways™ wis dadi bagéan integral saka sembarang slot portofolio lan tim ing Playzido wis ditampilake passion nyata kanggo nyediakake operator karo donya kelas isi slot paling tithik simpenan pulsa 10 ribu.
Aku bungah tenan kanggo ndeleng game pisanan saka Playzido, kang aku manawa bakal gabungke sing playful pendekatan kanggo game ing urutan kanggo nggawe apik tenan Megaways™ slot." Simon Wright wis loro pemain lan pengamat saka casino online industri kanggo liwat 15 taun slot telpon seluler prices ing nigeria. Kawruh saka casino online industri – kanggo kalebu olahraga massive slot mobile app apk download.
Ora akeh folks duwe pengalaman utawa kawruh bab gambling online slot paling tithik simpenan 5000 liwat dana. Kang adoration saka bal-balan uga nyatet. Panjenenganipun wis dicet kang house biru (Chelsea) lan annoys kang tanggi karo bal-balan lokal songs ing game dina. egeskov slot sankt hans aften.