Game casino Online pangembang Twelve40 wis announced ing tondo asto saka hasil sing bakal ndeleng iku sumber sawijining portofolio lengkap cepet-menang judhul kanggo Curacao-dilisensi domain ing Sekabet.com slot telpon seluler rega dhaftar. Jersey basis Twelve40 nyatakake liwat release penet sing noto punika tutugan saka sawijining 'kuwat komersial semangat' ing ngisor iki tondo asto saka perjanjian anyar kanggo nggabungake isi saka Pariplay Winates lan VSoftCo Winates dhateng dhewe 'putih-label' casino online solusi slot paling tithik simpenan 5 ribu. Pangembang bakal weruh sawijining lengkap katalog saka game kalebu Melototke Candy, Waluh Master lan Didhelikake Hoard irah-irahan pindhah manggon ing Sekabet.com egeskov slot amben lan nedha isuk.

Andy Jarrett, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Twelve40, ngandharaken bilih piyambakipun 'nyemplung' kanggo bisa introduce tenan sawetara judhul kanggo pemain ing Sekabet.com endhog roulette tantangan gabin et lili. Jarrett diterangake paling anyar kemitraan minangka 'tombol panandha saka kemajuan' perusahaan wis nggawe ing bangunan sawijining 'highly tuntas katalog cepet-menang game' egg roulette for gender reveal. Kanggo iku bagean, Sekabet CEO Andreas Zimmerman, ngumumaké yen cepet-menang game wis bubar wis nglaras 'wutah nyata ing popularitas' lan nyatakake sing iku 'manawa' pemain ing domain bakal welcome 'awake dhewe melu game' saka Twelve40.

"Twelve40 wis gedhe kanggo bisa karo saindhenging proses integrasi lan kita ngarep-arep kanggo seneng sesambetan dawa lan sukses kita tuwuh bisnis kita bebarengan," maca statement saka Kahveci. endhog roulette tantangan funnel sesanti.