Australia online totoan operator BetEasy wis resmi berubah minangka CrownBet sawise hooking munggah karo operator casino Makutha Resorts ing desember. BetEasy wis short gesang beting, duwe wis rebranded saka Betezy pungkasan taun. Matius Tripp, sing didegaké Sportsbet sadurunge sade metu kanggo Irish totoan operator Pantun Daya kanggo $115m, angsal Betezy pungkasan Maret kanggo $10m sawise kang non-saingan angger-angger kadaluwarsa pechanga resort & casino los angeles.
BetEasy wis resmi sawijining bukak ing September nanging ing minggu Makutha teka sniffing lan pihak loro pungkasanipun kawangun joint venture, loro-thirds saka kang dianakaké dening Makutha, nalika Tripp tetep CEO. Ing CrownBet.com.au situs web ateges lawas BetEasy situs anyar karo iklan lan werna rencana. Ing statement gawan bukak, Tripp ngandika anyar CrownBet operasi bakal seneng sinergi karo Makutha Teken Klub ganjaran program pechanga poker kamar jadwal turnamen. Online punters bisa entuk nilai ganjaran sing bisa nebus ing Makutha kang tanah basis fasilitas. Tripp wis sadurunge diarani BetEasy minangka "pungkasan Australia operator ing beting" lan Makutha boss James Packer ngandika CrownBet wis "dibangun kanggo operate minangka a-kelas donya Australia-diduweni bisnis sing bakal saingan banget karo umumé manca-diduweni saingan ing kita wagering industri." Iki tandha pisanan extension saka Makutha account menyang online totoan bal, sanajan perusahaan kontrol mudhun ing operasi saka totoan exchange Betfair wiwitan apik tangan ing texas holdem. Ing Makutha warta, perusahaan wis mundhakaken $400m kanggo macem-macem dana expansion proyèk, kalebu $2b VIP-fokus Makutha Sydney casino-hotel lan hotel anyar menara ing Makutha Perth apik cemilan kanggo poker wengi. Sawetara $50m saka jumlah sing bakal teka saka Packer pribadi investasi perusahaan Nggabungake Pencet Holdings, kang nutul silihan saka bank investasi UBS kanggo mbayar kanggo sekuritase sing kombinasi saka utang lan usaha. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.