Ngidinke olahraga totoan ing Atlantic City Lomba Mesthi bakal, mugia, nyedhiyani kesempatan financial needed kanggo nduweni kanggo bisa kanggo ndandani munggah utawa ngedol dienggo eyesore," New Jersey Senator Chris Brown (R-Atlantik County) ngandika pungkasan taun nalika piyambakipun isih anggota Déwan. Taun kanggo tanggal, Pantai sportsbook wis dening adoh sing dilapurake paling gedhé olahraga totoan revenue ngusungi apa apik bathi ing poker. Panjenenganipun ngandika iku wis sugeh sportsbook ing donya apa ijo ing roulette. Pantai pemilik Jeff Gural ngandika New York mung ngidinke olahraga totoan kanggo dumadi ing sawijining papat upstate kasino – mobile tanpa wagering – iku ngijini kang Lor New Jersey trek makmur. "Wong marang kula iku mung awal," Gural ngandika ing agustus apa mecah ing poker. Kurang pajak ing olahraga totoan menang, plus mobile wagering, wis buktiaken tombol kanggo sukses. Legal olahraga totoan saiki operasional ing 13 serikat, nanging ora ana sing mengkono iku luwih apik saka New Jersey, kang wis cepet luwih ndisik tenimbang Nevada minangka sugeh olahraga gambling ukum. "Kita getun kanggo ngumumke sing kita kudu nutup Atlantic City Lomba Mesthi langsung amarga fokus bisnis kurangé populasi ing industri, saiki daerah iklim ekonomi, lan ing anané saka alternatif kesempatan revenue," Greenwood ACRA Presiden Joe Wilson ngandika ing wektu apa tangan apik ing poker. Nanging karo Uga 2018 kaputusan dening Supreme Pengadilan US sing repealed federal ban ing olahraga totoan, ana pangarep-arep anyar kanggo storied lomba trek, kang investor sapisan klebu nuduhake bisnis lambang Frank Sinatra lan Bob Pangarep-arep bunnings flexi panyimpenan pindho slot krenjang.