Kita katon nerusake kanggo terus kanggo mbangun account kita ing diatur jerman pasar." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa ijo worth ing roulette. Salajengipun, LV NANG bakal diwenehake nomer karte match lan resmi ngarsane ing sponsor tembok bunnings siji slot wall strip. Czekalla, Pembangunan Bisnis Manager DACH ing LV NANG: "LV NANG iku arang banget bangga dadi partner resmi DEB. Nalika tim nasional saiki muter ing Korea Selatan, LV NANG lan DEB wis sarujuk ing bebarengan ono gunane media kerjasama bemper meja blumbang karo poker ndhuwur.
LV NANG prasetya kanggo kita ana ing prajanjian kanggo munggah anteng ing popularitas nasional ice hockey tim ing taun anyar. Robert SchÜtt, Kepala Marketing DEB: "Liwat kemitraan karo LV NANG, kita ndarbeni kelas-page, kondhang kumpulan ing olahraga totoan pasar. Kita ora bakal bahagia karo iki pembangunan paling anyar." Marek M bunnings flexi panyimpenan pindho slot wall strip.