Backers saka Lor Jersey casino expansion kampanye ad, siji kang didhukung referendum milih kanggo njupuk game menyang lor bagéan saka Negara Garden, wis di buwang ing andhuk. KITA Nguripake NJ, kang digawe dening billionaire investor Paul Fireman lan real estate mogul Jeff Gural, ditarik sawijining media iklan kampanye, ketoke sungkan kanggo ngluku liyane dhuwit menyang apa katon kaya sabab ilang grand sierra resort casino blumbang. KITA Nguripake NJ (OTNJ) klompok bilih polling nuduhake sethitik napsu antarane pamilih kanggo proposal kanggo break Atlantic City zachary monopoli ing casino game lan nggawe loro anyar lisensi ing sisih lor 3 ing saurutan apa-apa ing poker. "Ing data, nanging, ngandika kanggo dhewe," investor nyatet. "Trenton politik panggedhe sing nganti game lawas," mratelakaken siji titik TV, kang dadi kanggo suggest sing politikus bakal nggunakake anyar revenue casino nanging padha arep, "kaya padha nindakake nalika padha bailed metu Donald Trump kang netepi kasino." Kampanye wis nyoto efektif ing nunyuk menyang umum ngandel legislatif 3 kali kasino mbukak. Polling dening OTNJ ketemu sing mung sepuluh persen saka pamilih dipercaya politikus bakal ngirim ing nggunakake revenue kanggo tujuan prajanji 32 red kasino kewajiban.