William Hill kang kiosks sing utamané ditemokaké ing lokal haunts kaya PT kang Pub, Buffalo Wild Wings lan ilk blackjack online free no registration. NRA Ndhukung Anyar Ngukur anyar bill wis dhukungan saka Nevada Resor Association (NRA), a lobbying grup sing makili kang kasino lan hotel kapentingan ing negara blackjack online gegen andere spielen.
Ora perlu ngomong, kabar iki ora tampi dening wong-wong mau blackjack online gratis con amici. Nalika kuwi, ing NRA njogo, olahraga kiosks tau ngirim wis diijini kanggo saingan karo kebak dilisensi (ie, casino) lokal. William Hill Antarane Bisnis kena Pengaruh Ageng olahraga totoan operasi kayata William Hill lan Cantor Game bakal antarane wong-wong bisnis kena pengaruh dening bill anyar, minangka loro-lorone wis totoan kiosks sprinkled ing saindhenging Nevada ing bar lan warung; ing kasunyatan, William Hill wis 84 kuwi kiosks sac de hockey avec roulette.
"Minangka teknologi terus kanggo mindhah nerusake, Nevada saiki njupuk langkah utama sakdurunge...iki kiosks netepi karo peraturan [saka Nevada Game Papan Kontrol] lan [padha] disetujoni instalasi saka saben saka wong-wong mau sac de handball hummel roulette.