Taun iki panampa saka Game Operator Taun, Australia/Asia ing Internasional Game Anugrah (IGA) 2018 wis Hong Kong-kantor pusaté Melco Resorts & Hiburan (Nasdaq:MLCO). Pangembang, pemilik lan operator saka integrasi casino game lan hiburan resor fasilitas, Melco tanggung jawab kanggo operasi kalebu Kutha Impen Manila, Altira Macau, Kutha Impen Macau, Studio Kutha lan Mocha Klub apa brake pads duwe slot.
Nrima adiluhung award atas jenenge Melco ing 11 IGA dianakaké ing London, Britania Raya, ana Akiko Takahashi, Wakil Presiden Eksekutif, Pangareping Pejabat saka Human Resources lan Sosial Perusahaan tanggung Jawab kanggo perusahaan apa blackjack panganyang clap tangan. Kapilih antarane atusan game operator lan casino resort, Melco dianugerahi hadiah grand, kang ngenali game operator kanggo nemtokake lan konsisten dominasi pasar ing wilayah, miturut release penet. Melco kang sifat ditampa accolades saka kang menehi kritik panel kanggo nggawa vitalitas, sesanti lan asli kanggo game sektor. Saben salah siji saka wong-wong prestasi kempal rapet karo Melco misi kanggo ngirim kanggo turis lan internasional tukang game,-kelas donya, siji-saka-a-jenis resor terpadu konsep apa casino tansah menang.
Melco wis digawa menyang Asia konsep pionir kayata House saka Dansa Banyu, apa kabaripun paling gedhé basis banyu tataran produksi ing donya dileksanakake ing Kutha Impen, Macau; lan apik "Golden Rol," a gondola kulo dumunung ing Studio Kutha, kang kabaripun macet 430 kaki ing udhara. Ketua lan CEO kanggo Melco Resorts & Hiburan, Lawrence Ho, ngandika: "Ing esteemed penghargaan saka IGA iku prajanjian Melco kang efforts tireless kanggo ngirim unrivaled lan inovatif game resor layanan. Penghargaan iku utamané pinunjul kanggo kita kanggo menehi cedhak alignment kanggo Melco misi: Kanggo wangun masa depan saka game lan hiburan ing Asia lan ngluwihi mgm springfield casino reopening tanggal.
Aku kaya kanggo nyebut sandi thanks heartfelt kanggo IGA 2018, minangka Melco katon nerusake kanggo bukaan saka Morpheus, ing kapal penggedhe kita resor terpadu Kutha Impen, taun iki kanggo luwih elevate game lan hiburan industri standar lan luwih ngawula kita rego langganan." mgm springfield casino poker turnamen.