kapak Mitchell, group presiden lan perwira operasi pangareping, iki dikutip minangka matur ing Monday pakaryan babagan penyimpanan file, sing senajan dirancang bahan ana sing "bisnis pinunjul", iku bisa ditambahi luwih èfèktif karo "pemilik anyar".otwithstanding ketundha divestiture saka dirancang bahan, Crane Co ngandika iku ngramut sawijining panuntun dhumateng kanggo 2021 diencerke pangentukan saben bareng saka operasi terus, ing US$watesan 5,75 kanggo US$5.95. carane kowe menang texas holdem.