Winckler bakal tanggung jawab kanggo marketing lan iklan kabeh MCE kang merek konsumen ora thunder valley duwe craps. On Friday, MCE announced sing wis diangkat Frederic Winckler minangka sawijining anyar Kepala Marketing lan Account Pejabat ora thunder valley duwe roulette. Winckler iki sing paling bubar CMO kanggo Louis Vuitton kemewahan account, ing ngisor iki sadurungé pedamelanipun wonten minangka CEO saka marketing mainstays J.

Operator Casino Melco Makutha Hiburan (MCE) wis gemi sawijining eksekutif ndhuwur antrian minangka CEO Lawrence Ho nompo luwih kontrol liwat berjuang bisnis ora dasi pindhah menyang bakul ing blackjack. On Friday, Ho ngandika "ora bisa mikir saka cara sing luwih milutaken bukti saka wawasan positif ing Macau kang prospek jangka dawa" lan ngirim "luwih nandheske MCE tetep sandi prioritas paling dhuwur." Ngisor iki desember kang nuduhake menehi hasil, MCE announced sing ngrancang kanggo netepake "anyar perusahaan entitas" sing dibayangke Makutha kang suda peran ing joint venture nalika ora gold coast casino mbukak.