Ing dual tingkat tax, negara-roto lotteries, kang ora duwe pribadi distributor utawa marketing agen, bakal dikenani biaya 12 persen GST tingkat, nalika lotteries dilakokno dening pribadi distributor bakal tiba ing paling papan tax saka 28 persen jackpot mobile casino 5 free. Iki tingkat luwih murah tinimbang gambling aktivitas, nanging isih rada luwih saka 15 persen layanan tax saiki mbayar dening online rummy, poker lan fantasi operator olahraga ing negara linux mriksa slot memori digunakake. Pribadi lotteries nggabungake gambling lan lomba klub totoan ing 28 persen tax krenjang, bebarengan karo liyane "kemewahan" layanan kayata cinemas lan star lima hotels linux mriksa nomer saka ram slot. Playwin, kang tumiba ing kategori terakhir, mutusaké kanggo munggah sawijining karcis' prices dening minangka akeh minangka 30 persen, sing dilapurake GLaws.ing Jay Sayta, kang lagi nyimak sing tiket kanggo minggu kepungkur kang ana Super Lotto banjur munggah saka INR10 (US$0,15) kanggo INR13 (US$0.20) linux carane akeh ram slot. Karcis lotre kanggo liyane jackpot ndudohke uga banjur munggah saka INR20 (US$0.31) kanggo INR26 (US$0.40), lan saka INR60 (US$0.93) kanggo INR78 (US$1.21), miturut kabar stopkontak printah linux kanggo mriksa slot memori. Pamaréntah saka Kerala, kang makaryakke dhewe lotteries, sought kanggo paling GST tingkat kanggo nyegah pribadi lotre perusahaan distribusi saka ngetik negara, nalika liyane negara pemerintah lobbied kanggo murah GST rate carane kanggo entuk dhuwit ing blackjack. Antarane serikat sing wis diijini pribadi distributor kanggo ngedol lan pasar sing lotre rencana kalebu Maharashtra, Goa, Sikkim, Mizoram, Nagaland, Punjab lan West Bengal.