Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane kanggo entuk dhuwit ing blackjack. Italia polisi anti-korupsi unit wis nahan 50 wong, kalebu managers tim, pemain lan seng di tuduh Calabria mobster, selasa kanggo dinuga mbenakake welasan cocog ing Lega Pro, bal-balan italia kang katelu undakan liga profesional carane kanggo menang dhuwit ing casino. Mafia kelompok wis saya tapped menyang negara legal industri gambling ing upaya kanggo entuk lan launder dhuwit carane kanggo entuk dhuwit karo poker star.
"Iku nuduhake kapentingan pidana jaringan ing bisnis kui dening bal-balan lan legal totoan industri." Miturut polisi resmi, diselidiki wiwit nalika polisi tapped telephone saka anggota Lannazzo tiyang kathah kulawarga ing Calabria lan katutup sing ana noto cocog kanggo nggawe dhuwit dening totoan ing wong-wong mau demo slot pg soft mahjong. "Satelit nduduhake ana heinous kasunyatan korupsi ing donya bal-balan," ngandika Andrea Grassi, lan selidik saka anti-mafia polisi unit demo slot pg soft macau.