Nalika telu saka papat kasino ing operasi, papat casino ing Russellville disambungake munggah liwat lisènsi regejegan lan wis ora dibukak.
Oaklawn saiki mung panggonan ing kutha bab 35,000 residents ngendi gambling casino wis diijini demo slot pg soft dreams of macau. Kasino ing Arkansas mbayar 13 persen ing revenue ing $150 yuta lan $20 persen ing revenue liwat $150 yuta casino ing alexander city. Nanging nomer wis ing upswing ing sasi anyar.
Wiwit coronavirus infèksi tarif wiwit kanggo lunjakan ing agêng-Maret, wagering ing negara kang telung kasino nolak dening digabungake $1.4 milyar alabama. Ing November 2018, Arkansas pamilih disetujoni casino gambling ing papat lokasi ing negara. Sumber air panas lan uga wis storied sajarah ing casino gambling casino ing albany. Property ing Pine Bluff wis operasi karo 300 video mesin minangka prepares kanggo mbukak lengkap casino ing pungkasan oktober, miturut Scott Hardin, juru wicoro kanggo negara Departemen Finance lan Administrasi new york. Nanging, karo kasino reopening ing Bisa ing ngisor iki COVID-19 lockdown, tax revenue wis musna munggah luwih saka $2.3 yuta saka telung kasino digabungake. Ing jaran racing donya, taunan Arkansas Derby katon minangka wujud acara anjog nganti dhuwur-profil Triple Crown balapan casino ing altamonte sumber florida.