Negara media ing Laos wis announced gambling bakal pungkasan ing mantan casino enclave saka Boten ing tapel wates Cina amarga uneg-uneg liwat angkara, iku ngandika dina carane kanggo owah-owahan panuku ing casino heist. Ing Vientiane Times kacarita: "wis Ana spekulasi liwat pidana kegiatan ing kutha gambling, kang dipeksa pamaréntah kanggo nutup ing casino." Tanpa ngucap nalika bisnis iki mati, laporan dikonfirmasi Laos plans kanggo njupuk kontrol luwih saka keamanan ing situs lan strip Boten manajemen saka sawetara kakuwasan, reclassifying wilayah minangka "zona ekonomi khusus" apa maksimum nang ing online roulette. Minangka disorot ing laporan dening AsiaOne, Boten wis dadi dicokot saka gambling hub liwat sawetara taun kepungkur, karo casino lan nomer hotels springing munggah kanggo ngebaki istimewa kanggo sawijining Cina langganan apa maksimum nang ing roulette meja. Nanging, miturut laporan dening Vientiane Times, pamaréntah ing Laos mutusaké kanggo tumindak nalika project pangembang wiwit looking menyang sade sukan liyane investor Cina apa max attunement slot ing jiwo peteng 3. Tinimbang investor anyar operasi casino ing wilayah, iku bakal berkembang area menyang "a panggonan pariwisata," ing laporan ngandika, nambah: "pemerintah ora bakal ngidini sembarang liyane zona ekonomi khusus kanggo ngemot kasino, sawise nemokake operasi kuwi digawe masalah serius kanggo Laos, utamané ing gati kanggo keamanan." Search casino ing Golden Triangle Zone Economic Khusus – kang ing tapel wates antarane Laos, Myanmar lan Thailand – wis ora perlu kanggo padha sumelang, pamaréntah ngandika, minangka kaputusan bakal ora aplikasi kanggo iku.
Nanging, China kang nyebar ngarsane ing Laos terus wungu kanggo nambah search badhan senadyan needing kuwi investasi manca 12 casino munggah prospek vale tasmania. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre 12 casino munggah for sale.