Langkawi urip nganti sawijining jeneng iki minggu sawise pengunjung saka California kenek luwih saka $100,000 ing $1 slot mesin. Jim Khazal, saka Porterville, Calif., menang Sunday 12 euro bonus ohne einzahlung casino.
"Jim K grosvenor casino portsmouth partai natal. njupuk ngarep $102,547 lan kaya sing, kang kita @TIplayersclub #WinnerWednesday!," casino kacarita ing Twitter. — Treasure Island (@TIvegas) 13 November, 2019 Liyane kasino dipunsebat-sebat pinunjul menang on Wednesday grosvenor casino portsmouth pangan menu.
Gold Coast marang metu luwih saka $15,000 ing $2 kaping Pindho Pindho Bonus Poker mesin. — Gold Coast Casino (@goldcoastcasino) 13 November, 2019 Aliante Hotel ing North Las Vegas digawe Corinna dina ing Sunday karo $22,000 kamenangan.

— Aliante Casino (@aliantecasino) 13 November, 2019 California Hotel ing downtown Las Vegas wis pamuter digawe bahagia karo ekstra $5,000. — California Casino (@thecalcasino) 13 November, 2019 pengunjung saka Minnesota bakal seneng trip bali menyang frigid Midwest karo $4,000-plus grosvenor casino portsmouth taun anyar eve. — California Casino (@thecalcasino) 13 November, 2019 Lan wong wadon saka Texas uga menangaké $4,000 mati royal flush ing Binion kang. — Binion kang (@BinionsLV) 12 November, 2019.