"Iku ora cetho ing titik iki yen perusahaan bakal katon kanggo isi posisi njero utawa ngupaya wong saka njaba." Ing dina rata-rata "Krungu ing Strip" laporan Thursday, Lerner ngandika Bill McBeath bisa dadi calon bisa kanggo ngganti Schorr. Schorr, 65, uga bakal langkah mudhun saka Wynn Resorts' dewan direksi grosvenor casino portsmouth pangan menu. "Ing juni 1, kanca-kanca gedhe lan rowange .. grosvenor casino portsmouth taun anyar eve.
Bill Lerner, analyst karo Uni Game Grup, ngandika ana kathah saka bakat nanging nganggur eksekutif ing Las Vegas saka kang kanggo milih grosvenor casino portsmouth opening kaping. "Sadurunge Wynn Resorts, Marc dianakaké akeh senior eksekutif posisi ing sandi mantan perusahaan, Mirage Resorts." Schorr iki presiden lan perwira operasi pangareping saka loro Mirage lan Langkawi ora interview slot kasedhiya tesco. McBeath metu ing desember minangka presiden lan perwira operasi pangareping saka CityCenter. ora ana watesan blackjack online free.