Operator Casino Wynn Resorts Ltd.announced sing perusahaan wis ngurangi sawijining Kelas aku papan anggota saka telung kanggo loro, njabut Elaine Wynn minangka direktur kraton putri casino trinidad lokasi. Ing proxy pakaryan babagan penyimpanan file karo Securities and Exchange Commission on Friday, papan mutusaké ora kanggo re-nyalonake Elaine Wynn—mantan bojo saka Ketua perusahaan lan CEO Steve Wynn—sawise dheweke term kadaluarso ing perusahaan sabanjuré patemon taunan ing April 24 royal poker club san antonio. Ing Nominasi lan Corporate Governance Komite dikutip sawetara alasan kalebu 2012 tuntutan hukum dheweke diajukake marang dheweke ex-bojomu kanggo ngganti zachary nyekel sahame persetujuan, "nyata utawa konflik potensial," lan dheweke "lack saka kamardikan ing Nasdaq listing standar lan asil kasekengan kanggo ngawula ing papan tombol komite." "Warta iki extraordinarily kuciwo, ora mung amarga aku, minangka co-pendiri saka Wynn Resorts, wis pengabdian gesang kawula kanggo nggawe perusahaan iki sukses, nanging amarga kaputusan sastra suluk pungkasan wadon direktur saka papan," Elaine Wynn ngandika ing statement dikirim lewat layang elektronik saka Southern California agung lan politik strategi Tandha Fabiani on Monday.

"Aku reviewing kabeh opsi." Elaine Wynn uga marang perusahaan, ing layang tanggal Jan royal poker turnamen tuku ing. 13, yen papan gagal kanggo nyalonake dheweke kanggo ngawula liyane telung taun minangka direktur, dheweke bakal nyalonake dhéwé lan ngirim proxy statement kanggo nyekel sahame. Wynn Resorts juru Wicoro Michael Weaver ngandika ana sing perusahaan bakal ora komentar bab rincian proxy statement. "Steve Wynn didhukung pencalonané saka Elaine Wynn; nanging ing papan, minangka kabèh, ditampa ing rujukan saka nominasi lan corporate governance komite ing electing kanggo ngurangi ing nomer saka nang direktur lan ora re-nyalonake dheweke." Aside saka ngurangi nomer saka sawijining Kelas aku anggota Papan, Wynn uga announced ing sawijining pakaryan babagan penyimpanan file sing Wynn Palace kang kira-kira biaya pembangunan wis diganti saka $4b kanggo $4.1 b, a 2.5% nambah carane akeh tax wis dijupuk saka gambling winnings. Bukaan saka casino uga bakal telat nganti setengah pisanan 2016, tinimbang dhisikan rencana kanggo mbukak sadurunge 2016 Cina Taun Anyar, kang bakal tiba ing Oct 8 pinten tax kanggo casino winnings. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane akeh tax wis dijupuk saka casino winnings.