Ora panggantos wis announced kanggo Mullen kang vacated peran saka sirah digital ora hw-modul slot x oversubscription.

Cenkos Sscurities analyst Simon prancis dielingake sing Mullen janjian signaled "luwih saka padha ... Mullen ngandika ana "seneng" karo kang anyar CEO sebutan, plus taunan £500k mbayar paket lan lenggahan ing papan.

Lads ketua Peter Erskine perusahaan ngandika wis conducted "ekstensif search" kanggo Glynn penerus sak kang "nomer external kuwat calon" wis dikenali. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre nggawe dhewe turnamen poker online. UK bookies Ladbrokes wis disedhiyakake digital direktur Jim Mullen (digambarke) kanggo peran CEO rauh bakal vacated dening Richard Glynn.
Ing magepokan karo PR stunt agensi Gambar Acara, Lads dianakaké ing "donya kang kawitan tau Kraton Corgi lomba" kanggo menehi punters guide apa jeneng kraton sprog bakal pungkasanipun bakal diwenehi. nalika Ladbrokes ing need urgent saka radikal tumindak." Rincian Glynn golden salaman – kalebu 'kerusakan' duwe utang ing kontrak layanan – ora bakal announced nganti Glynn wis ngiwa bangunan. Lads ditanggepi a statement praising Mullen kanggo anjog operasional transformasi saka Lads' akeh maligned kurban digital lan kanggo muter becik karo Lads' online panyedhiya teknologi Playtech nggawe anyar zynga poker akun. LADBROKES DADI KANGGO ING ASU Sauntara kuwi, Lads' anyar menehi hasil karo agensi marketing Kaper kanggo ningkataké sawijining bayi kraton totoan peraga IKI ing lengkap tampilan on Thursday nggawe online poker meja karo kanca-kanca.