Vinh, sing wis nuturi Vietnam pemimpin ing revising negara kang gambling hukum, ngandika pamaréntah uga bakal ngidini gawe kanggo laku $2b ing orane tumrap sekolah, tinimbang mekso wong-wong mau kanggo jotosan iku kabeh ing project phase dhisikan nggawe anyar zynga poker akun. Nanging kapentingan operator wis scant, ing bagean amarga ing ibukutha investasi requirement, nanging uga amarga kanggo Vietnam larangan ing residents lokal gambling ing kasino nggawe online poker meja karo kanca-kanca. Minggu iki, Vinh disaranake warga bakal duwe kanggo nduduhake income saben wulan saka watara $750 saben sasi, bab kaping lima negara kang gaji saben tokoh carane njaluk attunement slot peteng jiwo. Pemerintah uga bisa milih kanggo ngidini warga entri menyang mung pilih kasino, padha menyang Korea Kidul, kang matesi warga mung salah siji saka negara kang 17 game acara carane njaluk attunement slot. Vinh disaranake pamaréntah bakal mbukak test kanggo periode rong taun sadurunge panentu apa kanggo ngidini warga kanggo ngetik negara kang game liyane acara. Vietnam wis mulling idea saka saéngga warga kanggo gamble, kasedhiya padha bisa nduduhake kapasitas financial kanggo nresep gambling losses carane njaluk kriya ing casino heist.