Iku adoh ing keluwihan saka biaya ibukutha." Senadyan biaya, Sigma Derby slamet massive revamp saka D kang slot lantai, ngendi 60 persen saka game wis diganti ing mung rong taun kepungkur grand casino elvis presley duwit receh. Gamblers kelangan dhuwit alon, salah siji utawa sawetara kwartal ing wektu, ora ing persil saka $5 utawa $10 utawa $100. Saliyane kanggo sawijining panggonan status, game wis pribadhi pinunjul kanggo Stevens grand casino dives sur mer. Zach menang salah siji saka telung bets ing lomba kanggo net 50 sen t slot standar ukuran meter. Tuku rega "paling penting unsur" saka Sigma Derby kang biaya sakabèhé, Stevens ngandika t slot panggeser karo ngawat-ngawati.

Kaya panda metokake ing kebon, sawijining langka status mbantu drive wong, sing nyelehake dhuwit ing pangan lan wedang utawa game liyane, menyang kasino. Kira-kira saben 70 detik, gates ing Sigma Derby game mbukak, lan limang plastik jaran dicet putih, coklat lan ireng lan sing jockeys lurch maju babagan inchi karo bantuan saka rentengan t slot stainless l krenjang #3462. "Kabeh liyane mesin kene sing padha ing kasino," ngandika Zach minangka dropped papat kwartal menyang derby game kanggo nggawe telung kapisah bets t slot stainless l krenjang.
Nanging iku isih urip ing ing D Las Vegas lan MGM Grand slot mesin house of fun slot casino.