Anyar Bener Ganjaran program uga ditrapake kanggo Golden kang Rocky Longkangan Casino-Resor ing Flintstone, Md., nanging iku cetha sing mrikso wis dirancang kanggo narik kawigaten luwih pemain lokal ing Kidul Nevada carane akeh tax wis dijupuk saka gambling winnings. Golden Hiburan, Inc., operator saka 10 US kasino, ngandika iku wis rampung nggabungke sawijining Bener Ganjaran pamuter program kasetyan pinten tax kanggo casino winnings.
Sawise pamuter di bangun munggah 300 poin, dhewek utawa dheweke bisa njaluk $1 diskon ing Golden-dilakokno bar lan restoran, nalika saben interval saka 1000 nilai judhulé anggota kanggo $1 awis bali pilihan carane akeh tax wis dijupuk saka casino winnings. Ing wektu nalika Nevada ekonomi kuwat lan nasional sentimen lan mbuwang data nandheske konsumen ing lemah sing ngalangi, Golden iku wus revamped ganjaran gaweyan bakal bantuan nggodho liyane pemain ing sawijining inti pasar Kidul Nevada anyar dhuwur watesan slot menang.

Bener Ganjaran nilai uga bisa nebus kanggo discounts ing Kauntungan Nyewa Mobil utawa kanggo numpak kridit karo Lyft anyar dhuwur watesan slot jackpots.