Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre slot mesin ing casino oneida. Akeh saka wutah bakal mimpin dening sing bubar dibukak Sands Malaysia Tengah ajang sing khusus diangkah ing wutah ing pasar massa slot mesin ing oak grove casino.
VIP babagan bakal tetep stabil taun sabanjuré karo ora serem dips ing revenue samesthine slot mesin ing mistik lake casino. Nicholas Niglio marang Standar, a Hong Kong adhedhasar lapuran, pemanggih lagi melu ing apa-apa ilegal "ora klebu nalar" seger kelompok poker ora bisa digunakake. Fitch Ratings ngira yen Macau minangka kabèh bakal weruh munggah saka 8 persen ing revenue game reged ing 2013, kang bakal push bebarengan ing paling bagean dening pindho digit wutah ing pasar massa seger kelompok poker kode bonus.