Penn Nasional kang pamuter ganjaran sistem wis 3 yuta-anggota database sing Wilmott ngarepake kanggo ndeleng tambah amarga saka San Diego resor carane akeh tax duwe utang ing casino winnings. Negara kang kasino nyumbang kanggo papat bangsa $28,3 milyar ing total Indian revenue game ing 2013. anyar hollywood casino ing pennsylvania.

Sumelang diutus B3 tingkat kanggo project kang $460 yuta ing utang, kang bakal digunakake kanggo finance project lan nyusuki Penn Nasional omah-omahé anyar cedhak abang rock casino. Sumelang kira-kira property bisa generate $25 yuta kanggo $30 yuta taunan aliran awis ing ngisor iki expenses anyar totoan dhuwur poker antrian. "Project uga bakal entuk manfaat saka expertise saka Penn," Foley ngandika dhuwit nang ing poker silang pitunjuk.