Yohanes Payne kang (R-Distrik 106) House Bill 649 bisa njupuk panggonan sak minggu juni 20. Ateges, ora ana cara kanggo trek dhuwit sing kang perdagangan online amarga awis virtual godhong ora ana kertas trail," Morganelli opined angel saka angin casino jobs. Ngenalaken lan pangarang dening Negara Rep angel saka angin casino. Payne, sing kursi game komite, pracaya DFS bebarengan karo ditambahi gambling bisa nyedhiyani substansial ngedongkrak kanggo Harrisburg kang ngisor baris angel saka angin casino opening.
Pungkasan sasi pungkasan, amandemen kanggo nggedhekake gambling iki ditambahaké kanggo bill sing nyetel pedoman carane bathi saka kasino mbagekke ing negara. "Jeksa agung bisa ngetokake liyane iku lack saka fiskal kesadaran. Proposal iki cepet dijupuk mudhun nanging Republican legislatif tetep teguh ing nentokake yen padha bisa nemokake cukup gawe ing kamar kanggo menehi game liyane nyoba angel saka angin casino jam.

Nanging ana kathah saka mungsuh, lan padha lagi kasebut lawas padha anti-gambling online ngomong nilai best online poker kanggo menang dhuwit nyata.