'Bitcoin Awis kanggo iGaming' bakal menehi hasil karo prakara kuwi minangka transaksi fees lan kaukur, kang Bitcoin Awis (BCH) wis ditampilake duwe kauntungan liwat ETH lan BTC best online poker kanggo nggawe dhuwit. AI lan Data Amba, utamané sing aplikasi kanggo affiliate marketing, sing subjek saka diskusi antarane SteamSharp co-pendiri Bernie Melanson, Nang IKU Paling apik CEO Nico Jansen, lan Media Skunk Dianggo CEO Paul Reilly. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre kita bisa nggawe dhuwit saka casino. 'Crypto dening pengalaman: Gabungke cryptocurrency processing menyang game' bakal nyedhiyani afiliasi karo pangerten saka akeh keuntungan saka teknologi kita bisa ngganti passport slot tanggal. CEO Tal Itzhak Ron, TonyBet Ngatur Direktur Viktorija Antanaviciute, lan Casino Cruise co-pendiri Yoav Dotan kita bisa masang ram ddr4 ing ddr3 slot. Cellxpert CEO Assaf Dor bakal menehi pungkasan pirembagan acara, 'Pan Eropah kawigaten: owah-Owahan ing saiki marketing lan iklan aturan lan standar kanggo foster tanggung jawab game.' Antarane akeh jaringan aktivitas iku salah siji khusus kanggo wong-wong kasengsem ing cryptocurrencies. Asbjørn Bieling-Hansen, kepala Marketing ing Game Inovasi Group, bakal ngandika ing Umum Pangayoman Data angger-Angger (GDPR) lan EPrivacy angger-Angger, kalebu jawaban kanggo pitakonan, "Apa ora ancaman blockchain nuduhke kanggo GDPR?" Mega affiliate panel bakal ngrembug "kesempatan lan tantangan" teka ing 2019, utamané karo regards kanggo peraturan lan berkembang pasar.