Trenyuh Macau junket operator Amax Holdings wis ngakoni iku wis "wujud mangu-mangu bab klompok kemampuan kanggo terus minangka arep badhan." Diakoni teka ing Hong Kong-kadhaptar perusahaan laporan taunan, kang dicethakaké ana mundhut saka HKD 39.4 m (US $5m) kanggo 12 sasi pungkasan Maret 31, 2013. Minangka saka tanggal sing, Amax kang ayahan ngluwihi sawijining aset dening sethitik kurang saka HKD 31m ($4m) es vena getih dk paling apik ing slot. Amax ngandika iku penerapan ngukur nglereni biaya -, "aktif ngempalaken utang pinunjul amarga saka digandhengake lan liyane utang" lan rembugan anyar garis kredit karo bank-bank ing bid kanggo njaga prau kumambang nganti kahanan mbenakake es vena wali druid paling apik ing slot. Amax kang kaanane burem cepet pungkasan taun sawise Macau casino concessionaire SJM Holdings mutusaké kanggo reallocate 40 tabel game saka Abad Anyar Hotel Mitologi yunani Casino – ing kang Amax dianakaké saklawasé 25% saham – liyane SJM property. Amax kang perjuangan kanggo ngganti iki ilang stream revenue mimpin kanggo sasi pungkasan woro-woro sing Amax niat kanggo operate casino ing turki setengah saka Mediterania pulo Siprus, Amax wis mulane ngajokaken rebranding dhewe minangka Amax International Holdings kanggo "luwih jumbuh njlèntrèhaké versi lan bisnis malang saka grup." Nanging, Amax pulisi kasunyatan sing iku bakal ora babras kanggo "refresh gambar perusahaan." BROKEN WAOS WIS ORA BEJAT HUKUM SEMBARANG.... DURUNG Sauntara kuwi, Macau pejabat ngomong Amax boss Ng Lanang Sun kang mantan saingan, Wan 'Bejat Waos' Kuok-koi, ora bisa dianggep wae beda saka sembarang liyane individu seeking kanggo operate ing Macau kang junket operasi es vena frost dk paling apik ing slot. Wan, sing dirilis saka pakunjaran ing desember sawise porsi saklawasé 15 taun kanggo triad aktivitas, bubar nyatakake niat kanggo nerusake kang VIP game aktivitas ing Macau, kang dijaluk uneg-uneg liwat carane wong karo kuwi warni kepungkur bisa supaya gampang reintegrate piyambak menyang donya kang paling gedhé casino pasar amba angin casino riverton wy. Ing nanggepi Bejat Waos kerfuffle, Sekretaris Macau kanggo Ekonomi lan Finance Francis Tam marang Macau Bisnis Dina rata-rata yen Wan iki "nyepakaké kanggo awake dhewe melu ing game promosi bisnis," kang aplikasi bakal tundhuk padha mathuk kir minangka sembarang liyane pelamar menang amba william hill roulette. Minangka kanggo miturut omongane uwong loopholes lingkungan unspecified lan kanthi mangkono unregulated definisi saka "VIP promotor" utawa "VIP operator" ing kang Wan bisa milih kanggo golongan peran anyar, Tam ngandika ana ora plans saiki dharatan kanggo rework peraturan ukara, nanging disaranake Macau bisa nemokake sabab kanggo "nliti kita ana peraturan" ing sawetara tanggal mangsa sing amba pemenang ing kakaisaran city casino.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.