ccording kanggo diskusi ing patemon ana kang, Jepang kang pemerintah wis ngandika bakal looking ing pamilike peraturan sistem ing Nevada lan Singapura kanggo bisa pituduh ing cara kanggo nerusake karo dhewe peraturan pangolahan.ednesday patemon panel saka ahli uga marang sawetara kaweruh menyang kamungkinan operasional struktur manajemen Jepang integrasi resorts.iscussions fokus ing apa resor terpadu – kalebu casino – bakal kudu dilakokno dening entitas siji; senajan sing entitas bisa dadi kemitraan antarane macem-macem shareholders. diamond jo casino mbukak ing northwood iowa.