Philippine Hiburan lan Game Corporation bisa melu ing anyar kontrovèrsi sawise House saka Wakil wis disetel kanggo katon menyang miturut omongane uwong penipuan ing sawetara agensi pemerintah kang kasino, Filipina' Grafik Tribune laporan. Spearheading diselidiki bakal Manila Rep 4378 blackjack rd starkville ms. lan House ketua panitia ing game lan amusements Karaoke Bagatsing, sing diajukake House Résolusi 2657 sing bakal katon menyang neliti akeh uneg-uneg saka penipuan lan mbeling ing Pagcor kasino sing bisa ngancem kanggo ndhudhuk kabeh positif pencet agensi pemerintah wis ditampa liwat ngrekam revenue taun iki. Ing Dina rata-rata Tribune lapuran sing lawmaker wis miturut omongane uwong sing Pagcor wis nahan revenue nganti Php 200 yuta saka pemerintah, pointing kanggo misahake incidences kalebu salah siji ing Mei 2011 endi Internal Keamanan pegawe iki miturut omongane uwong wis mlaku metu karo Php 10.17 yuta ing casino kripik sing bakal wis lantaran kanggo Pagcor income saka Casino Filipino Pendopo 4404 blackjack way sacramento ca. Padha incidences dinuga bola piyambak bubar, utamané pungkasan juni 2012, nalika Parkway Satelit Casino ing Mandaue, Cebu City kacarita sing Php 2,8 yuta ing revenue padha uga dinuga dicolong. "Iki ngganggu kedadosan ing kasino kabeh padha banner crita ing media print lan jaringan televisi, nggawe furor antarane wong-wong ing industri game lan ngrugekake nggowo pengaruh modern integrasi pendekatan saka hotel and casino minangka sektor hiburan ing industri pariwisata," Bagatsing ngandika, minangka ingkang dipun paringaken dening Saben Tribune. Nanging paling gedhe gendera abang, miturut Bagatsing, kedaden ing Mei 2011 nalika casino VVIP Ben Lui dinuga orchestra mbeling operasi sing ngasilaken ing Php 178.266 yuta ing losses kanggo Pagcor. Nalika sawetara saka Lui partners padha dipenjara, padha pungkasanipun dikirim tanggungan lan padha dirilis nalika purported mastermind iki, miturut Bagatsing, "bisa uwal lan digawe cara kang metu saka negara" 4420 blackjack oak dr mckinney tx. Nomer akeh saka miturut omongane uwong mbeling episode ing Pagcor kasino lan ensuing diselidiki kang dibukak dening House saka Wakil wis cetha mripat ireng kanggo agensi pamaréntah. Pagcor bisa ora saged kanggo dadi matak ing cahya, utamané nalika iku ing tengah saka paling gedhe project – Hiburan Kutha – ing sajarah sawijining maryland heights hollywood casino persawahan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.