Abang ing Werna Dhuwur totoan toko plans bisa mbebasake GBP40 yuta kanggo pikantuk operasi digital Telegraph koran lapuran sing British klompok gambling Ladbrokes wis samesthine kanggo ngumumke plans kanggo nyegah introduksi saka anyar Werna Dhuwur totoan kopi, saiki subyek saka politik concern sing tangga menang ing poker. By mengkono iki, perusahaan bisa nyuda ibukutha sah saka GBP 100 yuta kanggo GBP 60 yuta, freeing munggah GBP 40 yuta kanggo akselerasi pembangunan luwih saka perusahaan pikantuk online gambling strategi sing tangga worth luwih ing poker.

Karo liwat 2,300 toko totoan kopi, akeh kurban akeh-maligned Tetep Rintangan Totoan Terminal, Ladbrokes antarane paling dhuwur saka Werna Dhuwur totoan profil, nanging perusahaan wis isih wis kanggo jeksa agung bisa ngetokake bebaya mediawiki ing sasi anyar minangka perjuangan kanggo nggawe luwih saka sukses saka sawijining operasi digital ing ngisor iki relatif anyar persetujuan karo Playtech plc. Telegraph cathetan sing karo nambah meksa politik watesan ing FOBTs, lan kenceng pbb lokal kontrol liwat totoan toko lowongan, ing Ladbrokes luwing seneng kanggo digital mbok menawa wicaksana. A Ladbrokes juru wicoro muncul kanggo konfirmasi ing paling bagéan saka laporan koran, ngomentari: "taun Iki kita ana kamungkinan kanggo dadi net nyedhaki kopi kita fokus ing optimalisasi kita investasi ing toko estate lan katon kanggo menehi hasil karo sawetara saka non-contributing kopi." UPDATE: Ladbrokes salajengipun dikonfirmasi sing bakal nutup 40-50 Werna Dhuwur totoan toko paling cedhak ing mangsa cedhak. Casino Online News Duweni Infopowa warta Liyane kene sing sinau kanggo dadi profesional pamuter poker. Wong karo rencana kene ing Casinomeister sing tangga menang ing poker. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998.

Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki. Ing Meister wis dirawuhi saklawasĂ© 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara luva de goleiro poker juara 5 profissional. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] luva de goleiro poker juara werna ii profissional.