Ing Negara Maryland, ing tangan liyane, wis kira-kira 15 kasino, paling kang kurang saka mil adoh saka Ibukutha. wis dibukak diskusi bab legalizing wagering ing bal-balan, baseball, softball, bal basket lan olahraga liyane maryland heights hollywood casino persawahan. Nanging, nomer serikat considering olahraga wagering lan related administrasi ing munggah, lan akeh teritorries are looking for cara anyar kanggo nambah financial bathi 3003 kulon casino dalan everett wa 98203.

Supreme Pengadilan kaputusan anyar kanggo overturn Profesional lan Amatir Olahraga Protection Undhang (PASPA) minangka haram wis mbantu hukum wakil lan pejabat kanggo nggawa prakara kanggo meja lan mulane nimbang cara sing paling apik kanggo legalize buku lan pools ing District of Columbia 3003 kulon casino dalan everett wa. Kanggo Congress kanggo ngomong ORA kanggo residents saka D. Distrik kedaden tengen 18 mil persegi, kang metu saka 29% makili federal bantala, ngendi gambling isih tegas dilarang.
Ing 20 taun sabanjuré, ana bakal dadi akèh sing luwih acara kasedhiya, preduli saka agama institusi' disetujoni 3003 kulon casino dalan everett wa 98204. Malah sanadyan olahraga totoan wis tetep ilegal ing U 302 salmons blackjack franklin rd ky 42134.