Perusahaan iki diadegaké ing taun 2011 ing Las Vegas, NV, karo tambahan ing Isle of Man lan Stockholm, Swedia gambling pasar ing us statistik. olahraga totoan lan industri game, uga ing kritis processing transaksi lapangan ano ang makna ng gambling. SuperLive owah-owahan kabeh sing – saéngga ing-game totoan kanggo pungkasanipun tekan potensial lengkap." Meter Game ngowahi sawijining pandelengan ing golf sawise sangat sukses kampanye Piala dunia, lan looking nerusake kanggo rolling metu akeh liyane olahraga ing sasi teka. Dina iki, manggon totoan iku meh ora tau saestu 'manggon,' minangka bettors kudu biasane isih ngenteni final match asil sadurunge sing wagers sing diarani ano ang tagalog ng casino. "Golf liyane sangat populer olahraga totoan ing Eropah," cathetan Meter kang Ketua, Peter Bertilsson, "lan kita sing anticipating mangsa banget padhang karo RedBet kanggo SuperLive Golf lan kabeh kita mbesuk SuperLive kurban." SuperLive™ Golf bakal kasedhiya liwat desktop, tablet lan seluler saluran kanggo PGA British Mbukak ing Redbet.com. Kanggo informasi luwih lengkap hubungi: Tom Victor Lyceum Media [email protected] Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Didegaké ing taun 1804, Bonnier AB iku salah siji saka paling gedhé lan paling sukses perusahaan media ing donya karo kuat basa ing Skandinavia, lan uga-dipanggonke merek tengen 15 negara ano ang tagalog ng gambling. Bab Meter Game Meter Game wis ganti pasuryan saka interaktif, manggon olahraga totoan karo SuperLive™, page-kanggo-pasar wagering lunak kurban atusan kesempatan kanggo nang ing 'wektu nyata' ing-game acara minangka padha mbukak ing wektu nyata ano ang slot sa tagalog.