MGM ngandika iku bakal dadi kekarepan kanggo mbayar ing negara $50 yuta ragad lisènsi kanggo Bridgeport, ing paling $8 yuta kanggo search kutha-kutha, lan nuduhake 25 persen saka reged sawijining gambling bathi karo pemerintah coffers iku jumers casino ing illinois mbukak. US Department of the Interior (DOI) wis durung kanggo jeksa agung bisa ngetokake mesthi disetujoni iku jumers casino mbukak ing illinois. Anyar Connecticut casino aturan bakal mblokir suku satelit game fasilitas ing Wétan Windsor saka nerusake, lan tinimbang nggawe penawaran competitive proses dening nampi usulan-usulan saka njaba komersial operator iku jumers casino ing rock pulo illinois mbukak.

Suku, kang dhewe Foxwoods lan Mohegan Srengenge, ngomong MGM wis mbuwang "ungodly jumlah dhuwit kanggo nyegah Connecticut saka njupuk logis lan perlu langkah-langkah kanggo nglindhungi proyek lan revenue." Negara finance cathetan konfirmasi minangka akeh download apk mod texas hold ' em poker. Nanging suku-suku, melu operasi minangka entitas dikenal minangka MMCT, perlu disetujoni saka pejabat federal sadurunge padha bisa miwiti construction ing $300 yuta fasilitas.
Ing rintangan saka Connecticut casino kahanan apa dhewe metu koyone dawa minangka minggu iki kanggo download apk. "A proses competitive bakal nggawa Connecticut hasil sing paling apik, ing syarat-syarat proyek, pembangunan ekonomi, masyarakat keuntungan, lan support kanggo kita bisnis lokal," Rosario ngandika minggu iki ing statement mod. Senadyan MGM CEO Jim Murren nuduhake investor sak anyar telpon konferensi sing perusahaan siklus pembangunan bakal pungkasan karo Springfield, nyimpen kanggo kesempatan ing China, sawetara Connecticut legislatif pracaya MGM proposal kanggo mbangun $675 yuta casino ing Bridgeport ora mung nggetak. Negara lan suku-suku sing suing DOI kanggo final klarifikasi, MGM wis suing negara kanggo nglanggar sawijining konstitusi dhewe, lan negara lawmaker wis nggawa aturan anyar kanggo Hartford ibukutha kanggo mrikso kabèh proses expansion poker texas boyaa.