Karya Construction sampun dipunwiwiti ing $700m expansion saka Seminole Hard Rock Hotel & Casino ing Tampa, Florida luva de goleiro poker juara profissional salaka. Ing plans expansion bakal weruh resor kapenuhan karo 5,000 slot mesin lan meh 200 tabel game, nalika resor uga bakal ngemot kira-kira 200,000 sq.ft.hiburan lan game, kang bakal nggawe iku salah siji saka paling gedhé integrasi resorts ing Amerika.

Nanging, fokus utama saka expansion bakal anyar 15-crita hotel menara nampilaken tambahan 564 hotel kamar lan suites slot doddendael binnenweg 2 6644 kd ewijk. Bebarengan karo 79 anyar hotel suites, ditambahi hotel bakal kurban kira-kira 800 kamar tamu slot apa chip moto g4 plus. Iki paling anyar investasi nderek Seminoles tanggal karya ing $1.5 bn expansion saka Hard Rock Hotel & Casino ing Hollywood ing November 2017 slot doddendael binnenweg 2 ewijk.

Tambahan $700m investasi ing Tampa, nggantosi loro bagean paling gedhé saka $2.4 bn upgrade kanggo Seminole Suku saka Florida kapal penggedhe kasino slot apa chip moto g5. Ngandika bab iki paling anyar investasi, Jim Allen, CEO saka Seminole Game ngandika sing "Utama expansion saka Seminole Hard Rock Tampa bukti luwih saka Seminole Suku kang prasetya kanggo wong-wong saka Florida iku bakal terus kanggo nambah ekonomi impact saka sawijining Seminole Game fasilitas,"Joe Lupo, Presiden Seminole Hard Rock Hotel & Casino Tampa mbayar pajeg kanggo karya kang karyawan, nambah: "Kita tim anggota sing penyangga kita operasi, lan kita value sing manungsa waé kanggo rinci lan fokus ing tamu care iku poker game kasempatan. Ing kajaba iku kanggo nambahi kita pengalaman tamu lan aturan perdana resor hiburan panggonan, expansion iki bakal kurban luwih wutah kesempatan kanggo kita anggota tim."Project wis disetel kanggo bakal rampung dening agêng-2019 lan uga bakal kalebu saperangan liyane ekspansi kalebu anyar panedhaan, shopping, lan parkir lan fasilitas spa. es gibt keine freie mbr slot.