CILIK MARANG FANDUEL Schneiderman kang complaint marang FanDuel ngarani DFS kang "model bisnis anyar kanggo gambling online" lan "liyane cara kanggo nang ing olahraga." Schneiderman kuotasi macem-macem FanDuel execs ngenali sing target pasar minangka pembuangan olahraga sing "ora gamble online sah," nalika lagi nyimak sing FanDuel kang pangguna duwe "luwih kuwat kanggo gambling" saka pakewuh. Durung Schneiderman ngandika penyidik diuripake munggah bukti-bukti sing DraftKings ditampa saklawasé $500k ing fees entri ing 2014 saka pamuter akun pangguna ing negara ngendi DFS muter tegas ilegal, lan saka kang DraftKings nyariosaken iku durung nampa tumindak codycross casino group 267 puzzle 3. Schneiderman telpon mangsa kontingen acara watesan "kukumipun test sing ora mbutuhake paukuman saka wigati relatif saka skill lan kasempatan." Schneiderman slams DraftKings' pitakonan sing "milih antrian nemtokake pemenang lan wong goblok" minangka "boten," kang lagi nyimak sing logika padha applied kanggo tradisional olahraga totoan bakal jahat sing njupuk siji tim kanggo menang kanthi otomatis ditemtokake kasil saka wager. Schneiderman nyebut kasus liyane kang New York pengadilan ditemtokake sing kemampuan kanggo cacat jaran balapan utawa nemtokake kasil saka nihan game ora mbusak unsur saka kasempatan perlu kanggo bebendhu.
Schneiderman uga dadi sawise DFS komersial' emphasis ing tentrem saben pamuter menang hadiah awis bavaro pantai golf lan casino resort. Lan kene kita sing Ngisor iki...

DFS bettors bisa guess minangka kanggo carane pemain bisa nindakake nanging "ora bettor – ora ketompo carane kadhawuhan nindakaké putusané utawa canggih – bisa kontrol utawa pengaruh apa sing atlit bakal kasil." (Emphasis ing asli.) Schneiderman cathetan sing DraftKings' pitakonan "mbleset luwih ketok titik" amarga ana bisa ora asil saka DFS sayemboro yen nyata acara olahraga sing dibatalake, contone, dening kang udan metu baughman dhuwur octane 8 slot biru corrugated pipe. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre battre la roulette au casino.

Siji FanDuel ad fitur testimonial sing "malah wong anyar bisa teka ing lan nglampahi siji utawa loro dolar lan menang $10,000-$20,000." Nanging Schneiderman claims sing 74% saka FanDuel ndhuwur 10k pemain dening jumlah kumulatif wagered ilang dhuwit antarane 2013 lan 2014 casino bakul proyek ing louisiana. Schneiderman contrasts DraftKings' claims gampang winnings karo situs dhewe stats sing nuduhake 89.3% saka DFS pemain wis negatif bali ing investasi sing antarane 2013 lan 2014 casino bakul proyek ing kenya.