Ing Alderney Gambling Kontrol Komisi (AGCC) wis dipindhah kanggo ngurangi impact saka UK titik-saka-konsumsi (PoC) regime ing sawijining operator pharmacie casino du le cannet avis. Ing 1 November 2014, online operator porsi UK pelanggan kudu terus remot licence saka UK Gambling Komisi pharmacie casino du le locle. Nanging yen sing fasilitas sing adhedhasar ing AGCC ukum operator bakal terus kanggo mbutuhake AGCC lisensi utawa certificate pharmacie casino du zac des mimosas le cannet. Mulane kanggo nyilikake "pindho angger-angger" ing AGCC niat kanggo tindakake "pendekatan fleksibel kanggo ngawasi selaras" kanggo operator sing utamané nampa UK pemain ndhuwur 15 ing tangan poker.
AGCC fees kanggo sawijining Kategori 1 (B2C) idin sing banded miturut Net Game Ngasilaken (NGY) kui saka aktivitas, lan AGGC wis dipindhah kanggo ngilangke "pindho taxation" dening nuturi operator sing saka 1 November pitungan saka fees kanggo Alderney licence renewals bakal ngilangi wae NGY njedhul saka pelanggan adhedhasar ing UK ndhuwur 15 miwiti tangan ing texas holdem. Khusus uga ditrapake kanggo lisensi fees kanggo operator anyar ndhuwur 15 casino ing donya. AGCC direktur eksekutif André Wilsenach ngandika: "Minangka awak peraturan ing AGCC wis kanggo mesthekake yen iku njogo standar saka kaadilan ing e-gambling aktivitas sing njupuk panggonan ing sawijining hak ukum nanging uga wis kanggo mesthekake yen regime nuduhake suwe saya apik tren ing pasar global." "Ing ngisor iki introduksi saka POC angger-angger, iku ora ana maneh ndadekake pangertèn kanggo loro UKGC lan AGCC kanggo fokus ing njupuk pamuter pangayoman." "Ing supaya adoh minangka peran saka AGCC ing bab UK-madhep operator adhedhasar ing Alderney mrihatinake, kita bakal ing mangsa mung fokus ing wilayah sing ngendi kita duwe tugas kanggo nglindhungi ajining diri saka ukum kuwi minangka mathuk manajemen lan kontrol, aktif solvency saka Alderney entitas lan selaras karo standar internasional ing bab AML/ CFT." casino app sing menehi dhuwit nyata.