Panjenenganipun ngandika, "Iku arep dadi macem kesempatan loro kanggo suku, kanggo karyawan, [lan] ing masyarakat." Bebarengan karo long-diantisipasi nginggilaken, casino kang expansion ndadekke karo kamungkinan saka ngembangaken luwih saka 50 buruh kanggo casino; liyane kauntungan kanggo wilayah ndhuwur 15 saka tangan poker. Wren marang warta agensi, "Iku gerakane saka cilik iki sethitik game fasilitas karo sethitik panggangan kanggo full-fledged kesempatan kanggo wong kanggo teka lan bakal rampung nglipur lan ora mung ing game sisih." Klebu ing wisata anyar kang dibangun ana 400-jog convention center lan 1,200-jog konser ajang, kang ngirim menehi Island Resort Casino, diduweni lan dilakokno dening Hannahville Indian Masyarakat lan dumunung kira-kira 80 mil adoh ing Harris, sawetara kompetisi. Mbenake ing Marquette Ojibwa Casino wis samesthine kanggo bakal rampung dening September 2018 lan kalebu kaping pindho ing game casino saiki makaryakke karo, account anyar restoran, lan ditambahi fasilitas ndhuwur 15 poker miwiti tangan. Denomie wrote, sing owah-owahan sing kang ono dening njongko bali ing karya ing Baraga casino supaya taler bisa tetep ing $40 yuta budget disetujoni dening suku warga ing agustus pungkasan taun ndhuwur 20 paling poker tangan. Denomie kabaripun ngandika, "taler tetep positif bab casino proyèk casino app sing menehi nyata ganjaran. Ing agustus pungkasan taun, KBIC disetujoni loro proyèk dening kertu suoro langkah ing referendum authorizing total $40 yuta kanggo proyèk karo $6.5 yuta dijadwalaké kanggo Baraga lan $33,5 yuta kanggo Marquette casino casino app sing mbayar awis.