Tanah gambling tycoon ora ndeleng mangsa kanggo gambling online ing Nevada Ing sudhut-kiro-kiro interview ing PBS Nevada program televisi "Ralston Laporan", billionaire tanah casino tycoon Steve Wynn ngedika bab Macau kurangé populasi, kang bisnis ambisi lan gambling online legalisation, bebarengan karo kesehatan lan masalah tax ireng-ara samun cepet slot skills. Ing brief komentar Wynn, sing ing siji wektu dianakaké wuwus ing internet poker karo Pokerstars (waca sadurungé InfoPowa lapuran) nanging salajengipun diganti posisi, reiterated kang musuh kanggo gambling online legalisation, paribasan:"Aku pracaya sing Internet game ora arep kelakon ing sembarang cara sing migunani kanggo Las Vegas."Mengko ing interview, kang menarik lan worth ndeleng ing sawijining kabeh, Wynn opined online gambling jumeneng sethitik kasempatan saka legalisation ing tingkat federal, ngomentari:"Aku ora mikir iku wis sembarang kasempatan njupuk liwat ing House saka Wakil, lan malah yen padha, iku bakal dadi ing gêtih, ing dukungan, saka negara lotre boards sing arep kanggo pindhah menyang bisnis sing legenda casino hadiah toko jam.
Aku ora arep njaluk menyang [game online] legenda casino halloween paketan kontes. Kita bakal njaluk disalahake yen apa-apa dadi salah."Wynn tampilan bertepatan karo sing saka fellow tanah casino mogul Sheldon Adelson, senajan wis ora wis aktif minangka Adelson ing pendanaan gerakane kanggo ban gambling internet. Ing jeksa agung bisa ngetokake wis pamisah tanah gambling managements, karo Caesars, Boyd lan MGM antarane utama kelompok ngisinake kesempatan presented kanggo bisnis anyar kang gambling online nggawe legenda casino hr nomer telpon. Ing Ralston interview punika: https://watch.knpb.org/video/2365482629/ Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 legenda casino ing yakima washington. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki carane kanggo mblokir casino camping. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] carane kanggo mblokir casino entri.