Grand opening dina iki wis samesthine kanggo narik kawigaten ewu lan casino keamanan lan polisi lokal sing njupuk ngukur sing perlu kanggo bakal siap kanggo akeh.

Kali iku mung casino ing Ibukutha Propinsi kanggo fitur game meja lan mung property ing wilayah ngendi sampeyan bisa muter karo kripik. Sawise pribadi pita nglereni upacara ing 11iki, Kali Kasino & Resor Schenectady bakal mbukak lawang sawijining kanggo umum dina ing noon aku bisa njupuk gambar ing casino. Pembangunan dadi tambahan investasi $150 yuta ing 60 hektar riverfront property. Patroli wis tambah ing wilayah lingkungan lan ajang dhewe bakal duwe tambah keamanan ngarsane sak asil saka pengunjung ing dina pisanan lan minggu saka casino kang mbukak.50,000-alun-mlaku game lantai fitur 1,150 slot, 67 tabel game, lan 15-meja poker kamar. Ajang ngrayakake resmi sawijining upacara groundbreaking taun lan limang dina kepungkur lan saiki $330 yuta casino dumunung ing pojok Mohawk Kali ing wétan New York kanggo bagéan sing paling lengkap aku bisa mulang aku poker. Fasilitas kang 1,800 ing situs parking panggonan, kang kalebu lumahing persil lan garasi, bisa nadhahi 7,029 kendaraan.
Jejer kanggo Kali Kasino, ing Galesi Group anyar campuran-nggunakake Mohawk Pelabuhan project wis progressing lan bakal kalebu 50-slip pelabuhan ing Erie Kanal lan Mohawk Kali lan 124-kamar Jogan dening Marriot ngendi iku salaka oak casino dumunung. Kali iku salah siji saka telung lisensi dianugerahi ing Upstate New York ing desember 2015, kalebu del Lago Resort & Casino ing Waterloo kang dibukak ing februari 1st lan Montreign Resort Casino ing Thompson, Sullivan County, kang wis samesthine kanggo mbukak ing Maret 1st.. Saliyane kanggo kabeh saka game opsi, Kali fitur limang restaurant karo sawetara saka konsep lan roso, kabeh kang bakal dilakokno dening search favorit ing Mallozzi Restaurant Group ngendi iku shooting star casino.

Tamu uga bakal bisa kanggo pengalaman Kali Kasino kualitas fasilitas, kalebu Van Slyck kang, lan hiburan lounge dumunung mung mati saka game lantai ngrampungake karo bar lengkap porsi seluk-beluk koktail lan pakaryan bir, manggon musik lan televisi acara olah rogo, lan dhewe game posisi, nampilaken 34 slot mesin lan nomer tabel game.10.000-alun-mlaku Acara Tengah, Cipratan Spa, kang bakal mbukak mengko sasi iki, lan 165-kamar hotel wis samesthine kanggo mbukak iki panas.