Operator 888 wis announced disualekno saka isih 53% saka Kabeh Amérika Poker Jaringan (AAPN) kanggo $28m pondokan cedhak winstar casino oklahoma. Game perusahaan diadegaké AAPN minangka joint venture karo Avenue OLG Hiburan LLC ing 2013; iku saiki wis angsal kabeh saka sawijining partner kang enggo bareng, uga wong-wong saka shareholders minoritas pondokan ing oklahoma cedhak choctaw casino. Menehi hasil bakal weruh 888 gain lengkap kontrol saka carane perusahaan mundak akeh ing US, namung panentu mangsa kekancan lan nalika lan ing ngendi kanggo nggedhekake AAPN kumpulan situs poker online terbaru.

Itai Frieberger, CEO saka 888, ngandika: "Ing disualekno saka saham isih ing AAPN penting strategis langkah menyang 888 nampa sawijining macem long-term potensial ing US."Njupuk outright kepemilikan saka AAPN menehi 888 tambahan operasional, teknologi lan komersial keluwesan kanggo berkembang inovatif lan macem kekancan anyar lan miwiti ing new serikat – liwat loro B2B lan B2C saluran – minangka lan nalika mangsa angger-angger ngidini." kumpulan situs poker online bonus anggota anyar.