Lotre lan game mesin pamuka, Ngelmu Game Corporation, wis announced sing SG Digital divisi wis luwih ditambahi sawijining ngarsane ing New Jersey iGaming pasar sawise inking pinunjul sumber menehi hasil karo Amérika lengen Kindred Group. SG Digital menehi hasil: Las Vegas-kantor pusaté tenan digunakake resmi ana release penet kanggo rinci sing persetujuan kanggo ndherek Kindred Klompok nggenepi sawijining Platform Mbukak Sistem (OPS) lan Mbukak Game Sistem (OGS) game online inovasi kanggo operator New Jersey-madhep situs ing NJ iku 339 vs casino coupe.

Unibet.com iku poker game kasempatan. Akeh ngarsane: Ngelmu Game Corporation diterangake ing OGS lan OPS maju minangka '-kelas donya isi lan platform teknologi' ing advance saka ngumumake sing aliansi karo Kindred Group bakal ngaktifake kanggo ngluwihi 'sawijining wutah ing game online arena' lan kuat sawijining 'posisi sing kuwat ing New Jersey iGaming pasar.' Isi pilihan: Dylan Slaney, Casino lan Platform Senior Wakil Presiden kanggo SG Digital, digunakake ing release penet (pdf) kanggo martakaké sing Kindred Group saiki bakal bisa kanggo nggunakke linuwih functionalities sawijining OPS lan OGS inovasi ing supaya kanggo kurban casino online aficionados ing New Jersey 'ombèr pilihan isi kualitas lan fitur-sugih pamuter akun platform.' Slaney kang statement maca.. 777 casino bono dosa deposito. "Kita terus kanggo nampilaké loro kita OPS akun platform lan kita loro-sisi game pengumpulan jaringan OGS ing jantung saka industri 777 casino tengah drive hammond ing. Tim kita wis makarya diwayuh kanggo nggawa paling apik ing donya isi lan platform teknologi kanggo salah siji saka industri paling jeneng paling gedhe, fueling sawijining sukses ing loro diadegaké pasar lan pikantuk spasi kaya New Jersey 777 casino tengah drive hammond ing 46320. Kindred Klompok pemain bakal reap keuntungan saka saestu sabanjuré-tingkat pengalaman saka ndhuwur-undakan isi, seger ing-game mekanika lan immersive fitur." Ketundha kemajuan: Kanggo kang bagean, Manuel Stan, USA Senior Wakil Presiden kanggo Kindred, nyatakake kang tenan kang paling anyar aliansi karo SG Digital 'mranata ing tahapan kanggo wutah mangsa lan sukses ing New Jersey' dening ngidinke iku kanggo panggonan sawijining merek ing sirah saka nascent Amérika iGaming pasar liwat panentu saka 'lengkap lan buktiaken suite saka teknologi.' Maca statement saka Stan... "Partnering karo Ngelmu Game Corporation kanggo nggawa donya-kelas isi lan gawe-mburi fungsi kanggo New Jersey menang amba minangka Amerika Serikat iGaming hasil doyo tarik punika casino ing skoevde mbukak dina iki. Kita lagi bungah kanggo elevate pengalaman pamuter ing New Jersey nggunakake OGS lan OPS platform." punika casino industri akeh.