Ing Macau, 13 Holdings Limited wis kabaripun announced sing teka $1.4 milyar 13 kemewahan hotel iku ing trek kanggo mbukak sak "waktu pisanan 2017" karo tenan wis gadhah nyewo luwih saka 300 staff kanggo property ing Coloane kab ora slot ngidini installmental pembayaran. Miturut laporan saka GGRAsia, operator hotel, kang sadurunge dikenal minangka Louis XIII Holdings Limited, sadurunge wis sing dicethakaké ana ing ajang bakal mbukak ing pungkasan mangsa panas sadurunge penjelasan ing September sing tanggal iki wis di-push bali menyang "awal 2017" ora slot tuku digunakake telpon. "13 nearing completion lan saiki nglakoni proses saka macem-macem pemerintah pemriksaan lan kita nyana kanggo mbukak ing waktu pisanan 2017," maca statement saka Stephen Hung lan Peter Lee Coker, Co-Ketua saka 13 Holdings Limited, diajukake marang Stock Exchange Hong Kong ing Sunday.

GGRAsia uga kacarita sing kutha kang Game Pengawasan Lan Sesambungan Biro pengatur wis durung ditampa panjalukan kanggo gambling lisensi kanggo 13 karo Lionel Leong Vai Tac, Ekonomi Lan Finance Sekretaris Macau, penjelasan sasi pungkasan sing ora ana watesan legal kanggo operasi saka casino ing 65,000 sq ft situs ora slot apa black friday. "Saiki, kita wis durung ditampa saka sembarang salah siji saka game concessionaires request kanggo mbukak casino anyar ing 13 lokasi hotel," maca statement saka Game Pengawasan Lan Sesambungan Biro diterbitake dening GGRAsia. November weruh 13 Holdings Limited wara-wara sing 13 disetel kanggo dadi salah siji saka paling larang ing donya hotels-per-tombol tau dibangun ngasilaken "kuwat awis mili kanggo entuk manfaat saka kabeh shareholders" ing amarga mesthi. Operator menapa malih nyatakake yen ing nilai saka properti wis swelled dening $137.29 yuta wiwit wiwitan taun lan sing wis digambar bab $388.92 yuta saka enem taun silihan karo $392.53 yuta fasilitas ditanggepi dening dharatan China bank. carane kanggo mbukak kunci liyane harvest slot mhw.