Liyane online poker platform wis nyepakaké kanggo kurban legal poker kanggo konsumen ing Pennsylvania carane gambling losses mengaruhi pajak.

WSOP.com, (kang wis kasedhiya kanggo pemain poker ing Nevada lan New Jersey) wis announced sing bakal miwiti ing Pennsylvania ing juli 12, ing collaboration karo Harrah kang Philadelphia (Caesars Hiburan). Saiki Pennsylvania wis telung utama poker dilisensi operator kanggo operate ing negara: PokerStars – kang uga makaryakke casino online (November 2019), Partypoker USA (liwat BetMGM) lan Borgata Poker. Sawise situs WSOP Pennsylvania situs dadi urip, pemain bakal perlu kanggo nggawe akun kapisah kanggo WSOP.com ing Pennsylvania carane gambling pools karya. Ing ngisor iki jadwal kanggo isih 2021 WSOP Online Circuit acara, kabeh aturan WSOP dering ing kajaba iku kanggo awis kanggo pisanan-panggonan finishers.

WSOP.com iku kasedhiya ing negara Delaware, Nevada, lan New Jersey casino ditutup ing atlantic city. Pemain ing Pennsylvania bakal biso kanggo melu ing Multi-Negara Game Internet Persetujuan (MSIGA) sing saiki ing efek antarane wong-wong telung serikat casino paling cedhak kanggo amarillo tx. Thomas iku sawijining iGaming veteran karo latar mburi ing poker lan marketing casino ditutup ing laughlin nevada. Gambling Situs Warta dening DDM.