Bener, iki penulis lan radio inang Ashley Adams' dhaftar panjarwa 10 iku kang katon ing kualitas urip poker kamar, nanging kita ora bisa bantuan nanging nggawa metu sing akèh prekara-prekara iki sing babar blas ing dhewe kontrol yen sampeyan milih kanggo muter ing ngarep liwat komputer orchestra internasional casino el salvador. Akeh parkir?Akeh, carane akeh kamar ing kursi ora akeh bokong mbutuhake?Cahya apik?Coba ngganti pijar bolam karo wong-wong kriting-lingkungan loropaken thingies orquesta casino de el salvador. Ngresiki jedhing?Oke, nggoleki, sing tak us ana.. orus casino mexico city.

Politik lucu manggung, ana supaya akeh muter doctors iku kadhangkala hard kanggo ngerti apa wae calon tenan stands for, kajaba ing Alabama meksiko. Ing Alabama, garis wis digambar ing wedhi lan milih gubernur lomba uga mung dadi hinging ing jeksa agung bisa ngetokake saka gambling mohegan sun texas holdem tabel. Kabeh sing ing sih ngomong Eseman!.