Philippine panguwasa wis bejat munggah durung liyane Cina-roto ilegal online gambling operasi salah kayu-kayuan slot karo nangis nomer. Sèket saka detainees padha bangsa Cina, ora ana kang wis bener ijin karya, gadhah ketoke ngetik negara ing visa wisata wsg - donya slot pedoman. Zhang uga wis daya karo milik saka apa wis pracaya dadi jumlahe methamphetamine, kang Senior Supt carane tarik tumpukan saka poker kripik.
Zhang Hai Dawa wis kadhaptar minangka general manager Haoying Solusi Inc, kang wis pangguna minangka proses bisnis outsourcing (BPO) center ing Cagayan Zona Ekonomi nanging iki mestine kanggo bakal operasi saka ing Cagayan, ora ing Makati carane kanggo tarik ing poker. Èléazar Matta nyariosaken Zhang sambungan karo para karyawan "kanggo urip ing 24-jam karya saka perusahaan." Iki kaloro utama dhadha ing minangka akeh sasi nglibatno Cina-roto ilegal online totoan operasi carane kanggo tarik poker kripik. Nanging Filipina ing proses nggawa sawijining internasional-madhep gambling online bisnis ing sangisoré pengawasan saka Filipina Hiburan lan Game Corporation (PAGCOR) casino game for free ing internet.